Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los hinojosos city (311681) - Roda de Barà S.B (485389) » 525452026: T46/R2

Copa 525452026 Información oficial sobre el partido 525452026 en Hattrick

25.03.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 2

los hinojosos city Alineación oficial del equipo 'los hinojosos city' en el partido 1 - 4 Roda de Barà S.B Alineación oficial del equipo 'Roda de Barà S.B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los hinojosos city Alineación oficial del equipo 'los hinojosos city' en el partido 3 - 0 Roda de Barà S.B Alineación oficial del equipo 'Roda de Barà S.B' en el partido
Tiene mala suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los hinojosos city

Goles Goles

  • 102 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Roberto Toro Calderón de hinojosos va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 109 Minuto 67 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Toni Collantes se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Zbysław Dąbrowski que va anotar el 1 - 3 per a Roda Barà sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Roberto Diomondi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, Juanjo Amarilla va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El hinojosos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Marcos Carnero la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Roda de Barà S.B

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Leopold Nordenham va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Roda Barà i marcant el 0 - 1.
  • 180 Minuto 21 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Hugo Gartmayer de Roda Barà va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 21.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Paulo Lira va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Roda Barà van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 7, però el xut de Hugo Gartmayer des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): En Giorgio Minghini va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.