Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rogelios FC (117901) - EL SEP7IMO DE DESTILERIA (1587898) » 525450918: T46/R2

Copa 525450918 Información oficial sobre el partido 525450918 en Hattrick

25.03.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 2

kintoskonk Alineación oficial del equipo 'kintoskonk' en el partido 3 - 0 EL SEP7IMO DE DESTILERIA Alineación oficial del equipo 'EL SEP7IMO DE DESTILERIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
kintoskonk Alineación oficial del equipo 'kintoskonk' en el partido 6 - 0 EL SEP7IMO DE DESTILERIA Alineación oficial del equipo 'EL SEP7IMO DE DESTILERIA' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kintoskonk

Goles Goles

  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): Passats 72 minuts, Gian Luigi Di Marco, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. kintoskonk es posava per davant!
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de kintoskonk a 2 - 0. Dailos Barral va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de kintoskonk pel centre va donar un gran resultat: el gol de Lutz Nuthmann va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Ernesto Alvir va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de kintoskonk.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): kintoskonk va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Juan Ramos en un 1 contra 1 amb el porter Meduardas Kuniskis, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): kintoskonk va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 30 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juan Pablo Di Mauro ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Stefano Bonacci del kintoskonk ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): kintoskonk va estar a punt de posar-se per davant al minut 68 però Bruno Gentilucci va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 215 Minuto 73 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Dailos Barral quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

EL SEP7IMO DE DESTILERIA

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): En Albert Manclús ocupà el lloc d'en Mario César Gámez al 26 minuts, dos minuts després que el jugador de DESTILERIA quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 82 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 82 de partit, quan un jugador de DESTILERIA, en Witold Rega, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.