Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Samarcanda (796758) - Bexan FC (487253) » 525447600: T46/R2

Copa 525447600 Información oficial sobre el partido 525447600 en Hattrick

25.03.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 2

Independiente Cartagena Alineación oficial del equipo 'Independiente Cartagena' en el partido 3 - 0 gatilindon Alineación oficial del equipo 'gatilindon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Independiente Cartagena Alineación oficial del equipo 'Independiente Cartagena' en el partido 2 - 0 gatilindon Alineación oficial del equipo 'gatilindon' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Independiente Cartagena

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 36 minuts, el tirador de faltes del Independiente va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Kaspar Gepfrey, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 50 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Petar Beritić el va rematar Enrique Castro amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 0.
  • 116 Minuto 88 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 88, en Nicanor Marcou del Independiente va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Stefano Recchia que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Independiente va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Enrique Castro va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ignacio Bastardas.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Friedrich Jindrich del Independiente ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Marc Argila, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Friedrich Jindrich va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Independiente estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 090 Minuto 75 (Tirita): Passats 75 minuts de joc, en Stefano Recchia de Independiente va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Friedrich Jindrich que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 305 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Petar Beritić.

gatilindon

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Antonio Jesús Graner va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de gatilindon que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de gatilindon va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ivaylo Zahariev, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): gatilindon van sortir al contraatac al minut 81, però Ivaylo Zahariev va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): El gatilindon va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 85, però en Rubén Bielva va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 251 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Miguel González Carbonera va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Joaquín Illarregui.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ivaylo Zahariev de gatilindon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fayez Tayfour.