Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AsturCdp (1332288) - Moyatzo Braves (993893) » 525447216: T46/R2

Copa 525447216 Información oficial sobre el partido 525447216 en Hattrick

25.03.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 2

Athletic Club SBD Alineación oficial del equipo 'Athletic Club SBD' en el partido 1 - 3 Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Athletic Club SBD Alineación oficial del equipo 'Athletic Club SBD' en el partido 1 - 3 Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido
Tiene un resultado normal 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,2 % 0,3 % 92,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Club SBD

Goles Goles

  • 119 Minuto 4 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Éric Mariel el va rematar Hartmut Kallenborn amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Itzik Laor va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de AthClubSBD.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Armando Taboada Soto i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a AthClubSBD, però el xut de Mirko Gamalero va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Baraquiel González Calderón de AthClubSBD la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Moyatzo Braves

Goles Goles

  • 162 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Jerardo Zarpas va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 24.
  • 116 Minuto 62 (Gol evento especial rápido + pase): Hugo Palmas Miranda va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Julián Cadret, que no va fallar i va marcar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Josep Antoni Cardús, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Moyatzo va estar a punt d'empatar al 9 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Humberto Honesto que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Julián Cadret va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Hugo Palmas Miranda ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 de partit, Deivid Monzón Moreno va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Pablo San Juan no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.