Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ceuta Hispana FC (1433508) - Guayavines (1417206) » 525447016: T46/R2

Copa 525447016 Información oficial sobre el partido 525447016 en Hattrick

25.03.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 2

Taliesin Alineación oficial del equipo 'Taliesin' en el partido 1 - 4 Guayavines Alineación oficial del equipo 'Guayavines' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Taliesin Alineación oficial del equipo 'Taliesin' en el partido 2 - 2 Guayavines Alineación oficial del equipo 'Guayavines' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,0 % 37,0 % 29,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Taliesin

Goles Goles

  • 118 Minuto 57 (Gol evento especial córner peinado): Rémi Payet va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Taliesin, Cosimo Cambiaghi, que va marcar, sense saber com, el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Nikos Gkikas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Taliesin se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 203 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Cosimo Cambiaghi no oblidarà el que li va passar durant el minut 37. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Iwan Zünd no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 5, Sergej Abrašević de Taliesin va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Passats 82 minuts de joc, en Klaus Mendes de Taliesin va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Guayavines

Goles Goles

  • 174 Minuto 17 (Gol de penalti): Al minut 17 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Constante Fontanes va llençar el penal ras arran de pal.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Constante Fontanes va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 28, i va fer pujar el 0 - 2 per a Guayavines.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Çetin Vakar va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ingemar Marcelis la va rematar Çetin Vakar amb una magnífica volea que va fer pujar per a Guayavines el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Çetin Vakar va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ismaèl Malagarriga va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Alfonso Castellblanch rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rémy Dhaenens de Guayavines es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.