Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sherry Dragons (1421456) - Patatillas FC (314610) » 525444737: T46/R2

Copa 525444737 Información oficial sobre el partido 525444737 en Hattrick

25.03.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 2

juve paya Alineación oficial del equipo 'juve paya' en el partido 2 - 3 Republica Esportiva Alineación oficial del equipo 'Republica Esportiva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
juve paya Alineación oficial del equipo 'juve paya' en el partido 2 - 1 Republica Esportiva Alineación oficial del equipo 'Republica Esportiva' en el partido
Tiene un resultado normal 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,4 % 6,5 % 21,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

juve paya

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Juvepaya contenien la respiració mentre en Vincent Pernot s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Corria el minut 38 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Limay Córdoba, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 26 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Sebastiano Boncompagni va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Juan Pedro Azcona el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Juvepaya va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Limay Córdoba va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alejandro Gama.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Barnabé Capron gairebé va marcar per a Juvepaya des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57, Mgrdich Qaramyan arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ashley Beard va estar a punt d'acabar en gol al minut 61, però el porter visitant Alejandro Gama va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, OK potente): Vincent Pernot no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 305 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Sebastiano Boncompagni, en lloc de córrer, relliscava.

Republica Esportiva

Goles Goles

  • 163 Minuto 30 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 30. L'anotador per Republica va ser Malik Jilali, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 42 minuts Jordi Gauxach va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Matteo Manzini que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Republica a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Matteo Manzini va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 260 Minuto 39 (Ocasión de falta): Amb 39 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Malik Jilali va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.