Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sinius C.F (1454907) - F.C Passacolls (1586249) » 525441569: T46/R2

Copa 525441569 Información oficial sobre el partido 525441569 en Hattrick

25.03.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 2

Sparta Pajaros Alineación oficial del equipo 'Sparta Pajaros' en el partido 4 - 1 FC.Espardenya Alineación oficial del equipo 'FC.Espardenya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sparta Pajaros Alineación oficial del equipo 'Sparta Pajaros' en el partido 0 - 2 FC.Espardenya Alineación oficial del equipo 'FC.Espardenya' en el partido
Tiene mucha potra 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sparta Pajaros

Goles Goles

  • 138 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ricardo Sabater arribés a peus de Vernon Stephens, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Pajaros el 1 - 0.
  • 116 Minuto 22 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 22, en Vernon Stephens del Pajaros va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Serafí Almirall que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 0.
  • 119 Minuto 67 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Vernon Stephens va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ricardo Sabater, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 1.
  • 115 Minuto 77 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 77 minuts, Vernon Stephens va superar per velocitat Antek Żmudzki per posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pajaros va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Valentino Galfano va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En Enzo Laperchia va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pajaros, l'equip va recuperar la pilota al minut 51 i va contraatacar. En Alejandro Medina Almeida va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 22 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 22 de partit, quan un jugador de Pajaros, en Enzo Laperchia, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

FC.Espardenya

Goles Goles

  • 153 Minuto 32 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, FC.Espardenya seguien lluitant fins al final. Al minut 32, fruit d'aquests esforços, Nouri Haider va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Don Blankhorn, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 10 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 261 Minuto 50 (Ocasión por el centro): FC.Espardenya va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Gabriel Mititelu es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64 Falko Beelen va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Jorge Elizaycine va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 250 Minuto 82 (Ocasión de falta): Després de 82 minuts, Toni Bassaganyas va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Jorge Elizaycine el va poder desviar a córner.