Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Escumbio (1421070) - Torroles CF (772235) » 525441427: T46/R2

Copa 525441427 Información oficial sobre el partido 525441427 en Hattrick

25.03.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 2

dailyhorrornews Alineación oficial del equipo 'dailyhorrornews' en el partido 1 - 0 Torroles CF Alineación oficial del equipo 'Torroles CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
dailyhorrornews Alineación oficial del equipo 'dailyhorrornews' en el partido 2 - 0 Torroles CF Alineación oficial del equipo 'Torroles CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dailyhorrornews

Goles Goles

  • 121 Minuto 94 (Gol por el centro): Al minut 94 els aficionats van embogir quan en Dino Furgieri va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de dailyhorrornews.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Matti Hiillos va estar a punt d'avançar els locals al minut 57 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): dailyhorrornews va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 64 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jindřich Kubelka ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 219 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Jaromír Zimančok va poder marcar per a dailyhorrornews en un servei de cantonada picat per en Kort Scheidter quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Dino Furgieri del dailyhorrornews ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 216 Minuto 93 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Visoth Neak va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Jaromír Zimančok, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marek Hejna de dailyhorrornews va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 106 (Lesión (no subst.)): Al minut 106, Joan David Gilabert va haver de deixar el terreny de joc lesionat. dailyhorrornews no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.

Torroles CF

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Luigi Paolo Borgia de Torroles, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 33, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Es duien 59 minuts de partit jugats quan Luigi Paolo Borgia va estar a punt de posar per davant a Torroles amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Benjamí Artigas va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antonio García de Blas de Torroles es va guanyar la targeta groga merescudament.