Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Ciudad de Fútbol (1432817) - Chumillas CF (1433109) » 525441257: T46/R2

Copa 525441257 Información oficial sobre el partido 525441257 en Hattrick

25.03.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 2

HERCULES CF... Alineación oficial del equipo 'HERCULES CF...' en el partido 3 - 2 Barceuta Alineación oficial del equipo 'Barceuta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HERCULES CF... Alineación oficial del equipo 'HERCULES CF...' en el partido 2 - 0 Barceuta Alineación oficial del equipo 'Barceuta' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HERCULES CF...

Goles Goles

  • 114 Minuto 30 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 30. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Gabriel Diel va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 61, el HERCULES va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Kay Sumang, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.
  • 123 Minuto 100 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 100 gràcies a la jugada de Felix Webersknecht, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Laro Hazas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de HERCULES se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Kay Sumang del HERCULES ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Honorino Roses de HERCULES amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 94 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 94, Laro Hazas de HERCULES va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Barceuta

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Barceuta va ser finalitzada des de l'esquerra per Florin Băraş al minut 28. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 172 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Fedor Abramov quedar desmarcat i marcar per a Barceuta al minut 57. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 99 (Ocasión por la derecha): Barceuta va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Manuel Capisagasti va desviar el xut final de Kirill Stepnov després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 56 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Gerhardt Berswordt va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Matteo Zorino.