Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Scifo's team (437713) - Azul y Oro CF (121944) » 525441096: T46/R2

Copa 525441096 Información oficial sobre el partido 525441096 en Hattrick

25.03.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 2

Scifo's team Alineación oficial del equipo 'Scifo's team' en el partido 3 - 4 ADV Vistaalegre Alineación oficial del equipo 'ADV Vistaalegre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Scifo's team Alineación oficial del equipo 'Scifo's team' en el partido 0 - 4 ADV Vistaalegre Alineación oficial del equipo 'ADV Vistaalegre' en el partido
Tiene bastante suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Scifo's team

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 els aficionats van embogir quan en Dávid Gedos va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Scifo.
  • 116 Minuto 30 (Gol evento especial rápido + pase): Juan Francisco de Rada va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Antonio Rubio de Barrio, que no va fallar i va marcar el 2 - 0.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Scifo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Antonio Rubio de Barrio va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Juan Francisco de Rada va estar a punt de sentenciar el partit al minut 40, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Scifo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Antonio Rubio de Barrio, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Rubio de Barrio de Scifo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 58 (Lesión): El jugador de Scifo Óscar Serpa va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. David De la Corte va entrar en el seu lloc.

ADV Vistaalegre

Goles Goles

  • 153 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els jugadors de Vistaalegre no defallien en cap moment. Producte d'això, en Urso Stern va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 1.
  • 153 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, Alberto Gesquier va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Vistaalegre en aconseguir el 3 - 2.
  • 161 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65 en Antonio Salvioni va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 67, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Alberto Gesquier es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Sascha Samer la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Vistaalegre havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Ivo Zazvonil al minut 47 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Alberto Gesquier va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 77, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alfredo Tornero de Vistaalegre amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Al minut 28, Benjamín Cohuo de Vistaalegre es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.