Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

os restaurados (1587509) - Yarca Athletic (802131) » 525438171: T46/R2

Copa 525438171 Información oficial sobre el partido 525438171 en Hattrick

25.03.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 2

os restaurados Alineación oficial del equipo 'os restaurados' en el partido 1 - 5 Yarca Athletic Alineación oficial del equipo 'Yarca Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
os restaurados Alineación oficial del equipo 'os restaurados' en el partido 2 - 6 Yarca Athletic Alineación oficial del equipo 'Yarca Athletic' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,4 % 0,3 % 92,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

os restaurados

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Dariush Marfavi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): restaurados va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Enrique Martínez Delgado va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Pablo Giménez Arnau va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Yarca Athletic

Goles Goles

  • 109 Minuto 12 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 12 minuts Santiago Urbano es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Nenad Vuksanović que d'un gran xut va marcar per a restaurados el 1 - 0.
  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 en Adrián Sáenz Rivas va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Yarca Athl prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Guillermo Gonzalo.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Pete Sommers de Yarca Athl l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 44 de partit.
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Yarca Athl va aconseguir el 1 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Santiago Urbano, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Adrián Sáenz Rivas que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 70 minuts, el tirador de faltes del Yarca Athl va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en José María Vandoma, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23 David Hernández va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Dias Kotovas va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernando Torres de Yarca Athl va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adrián Sáenz Rivas de Yarca Athl amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.