Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bellavista milan (1585285) - REU Real Eiró United (1435527) » 525437947: T46/R2

Copa 525437947 Información oficial sobre el partido 525437947 en Hattrick

25.03.2015 12:00:00
Copa: Temporada 46 / Ronda 2

bellavista milan Alineación oficial del equipo 'bellavista milan' en el partido 2 - 3 REU Real Eiró United Alineación oficial del equipo 'REU Real Eiró United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
bellavista milan Alineación oficial del equipo 'bellavista milan' en el partido 5 - 3 REU Real Eiró United Alineación oficial del equipo 'REU Real Eiró United' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,0 % 11,3 % 23,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bellavista milan

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): bellavista va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 16 Armando Galdós va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 103 Minuto 69 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de bellavista per la dreta va donar com a resultat un gol de Ferran Vilarrasa al minut 69 que reduïa la distància a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): bellavista va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Florian Antuma va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El jugador local Oriol Fernán Zóbel per poc que no incrementa el marcador al minut 23. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Apostolos Tsintilas va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 202 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): bellavista va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 66 que Luis Frexanet no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 12 (Lesión): bellavista es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Juan Capdevila no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ferran Vilarrasa al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, OK potente): Naser Ahmad Nadr no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

REU Real Eiró United

Goles Goles

  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): El United era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Heribert Mir va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 31, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què John Canty es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Leo Hamre va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 47, i va fer pujar el 1 - 3 per a United.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en José Ricardo Peñarrubia al minut 64, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Denis Zabkov.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jovan Radisavljević de United es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Heribert Mir no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 305 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Måns Lindhhult, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.