Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los andaluces cf (1587154) - Full Floters (1370314) » 516467386: T46/J2/X

Liga 516467386 Información oficial sobre el partido 516467386 en Hattrick

28.03.2015 14:25:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 2 / X.3978 (182545)

los andaluces cf Alineación oficial del equipo 'los andaluces cf' en el partido 1 - 4 Full Floters Alineación oficial del equipo 'Full Floters' en el partido
0 - 1 Aniol Llopart (11')
0 - 2 Víctor Roa (25')
0 - 3 Alexandru Stoiana (31')
Genís Rabaseda (32') 1 - 3
1 - 4 Javier Eguiruren (88')
los andaluces cf Alineación oficial del equipo 'los andaluces cf' en el partido 1 - 4 Full Floters Alineación oficial del equipo 'Full Floters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
los andaluces cf Alineación oficial del equipo 'los andaluces cf' en el partido 1 - 3 Full Floters Alineación oficial del equipo 'Full Floters' en el partido
Tiene un resultado normal 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,9 % 1,8 % 83,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los andaluces cf

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Genís Rabaseda, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Valentín Aguiño va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 30 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Passaven 57 minuts quan Roger Tahull des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): andaluces va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Roger Tahull va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Otger Bonvehí va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Cayas de andaluces la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pep Tarrés es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 20 (Lesión leve): En Mauro Pardo García de andaluces va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Hadrián Farrapeira va prendre el seu rol al minut 20.
  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): Pedro Germán de andaluces va abandonar el terreny de joc després de 68 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Manolo La Porta va entrar en el seu lloc.

Full Floters

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Floters va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 11. Aniol Llopart va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 180 Minuto 25 (Gol de falta): Víctor Roa va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Floters gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): En Alexandru Stoiana va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Javier Eguiruren va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 88, i va fer pujar el 1 - 4 per a Floters.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 7 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Aniol Llopart va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Julio Ribadeneyra, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jorge Moreno Vidal. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): Benantzio Onraita no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Julen Girona.