Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ascenso (49439) - los craks del balon (1336793) » 516463809: T46/J3/X

Liga 516463809 Información oficial sobre el partido 516463809 en Hattrick

04.04.2015 14:25:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 3 / X.3914 (182481)

ascenso Alineación oficial del equipo 'ascenso' en el partido 1 - 2 los craks del balon Alineación oficial del equipo 'los craks del balon' en el partido
0 - 1 Jorge Garategui (39')
0 - 2 Anatolio Cerviño (41')
Jorge Remacha (70') 1 - 2
ascenso Alineación oficial del equipo 'ascenso' en el partido 1 - 2 los craks del balon Alineación oficial del equipo 'los craks del balon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
ascenso Alineación oficial del equipo 'ascenso' en el partido 3 - 4 los craks del balon Alineación oficial del equipo 'los craks del balon' en el partido
Tiene mala suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,3 % 10,2 % 66,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ascenso

Goles Goles

  • 143 Minuto 70 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de ascenso va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Jorge Remacha, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21, Juan Francisco Arnalich arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): ascenso va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Moisés Agóitiz en un 1 contra 1 amb el porter Sígfrid Comabella, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Francisco Arnalich de ascenso va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

los craks del balon

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jorge Garategui va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Anatolio Cerviño va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jorge Garategui al minut 48, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Francisco Camus no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Landelino Ambía estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Miguel Castro-Girona va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martí Ardèbol de craks es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Anatolio Cerviño de craks va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.