Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malditos Bastardos (799112) - calaberas rap (778148) » 516462977: T46/J5/X

Liga 516462977 Información oficial sobre el partido 516462977 en Hattrick

18.04.2015 14:25:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 5 / X.3899 (182466)

Malditos Bastardos Alineación oficial del equipo 'Malditos Bastardos' en el partido 5 - 0 calaberas rap Alineación oficial del equipo 'calaberas rap' en el partido
Víctor Mosquera (16') 1 - 0
Urziz Ennahrawi (22') 2 - 0
Urziz Ennahrawi (30') 3 - 0
Jorge Rodríguez (39') 4 - 0
Jorge Fajardo (68') 5 - 0
Malditos Bastardos Alineación oficial del equipo 'Malditos Bastardos' en el partido 5 - 0 calaberas rap Alineación oficial del equipo 'calaberas rap' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Malditos Bastardos Alineación oficial del equipo 'Malditos Bastardos' en el partido 9 - 0 calaberas rap Alineación oficial del equipo 'calaberas rap' en el partido
Es un cenizo 8.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malditos Bastardos

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Víctor Mosquera ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Bastardos es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Bastardos a 2 - 0. Urziz Ennahrawi va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Urziz Ennahrawi de Bastardos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Bastardos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jorge Rodríguez va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jorge Fajardo es va introduir dins la defensa central al minut 68, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Víctor de Vilalta, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Víctor Mosquera una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 48, però una magnífica aturada de Alejandro Aniorte va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Urziz Ennahrawi va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, José Ramón Moncada gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alejandro Aniorte va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcelino Irusta de Bastardos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

calaberas rap

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 23 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Nel Hurtado va marxar de Daniel Walidi en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de calaberas van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 252 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): calaberas va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 28, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Antonio Guastini.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Guastini.
  • 514 Minuto 47 (Tarjeta roja directa): Al minut 47, Ghaïth Doukkali de calaberas va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 61 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Nel Hurtado no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.