Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

monte manda (1436129) - R.Betis Balompie (1339994) » 516458136: T46/J14/X

Liga 516458136 Información oficial sobre el partido 516458136 en Hattrick

20.06.2015 14:25:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 14 / X.3812 (182379)

monte manda Alineación oficial del equipo 'monte manda' en el partido 3 - 1 R.Betis Balompie Alineación oficial del equipo 'R.Betis Balompie' en el partido
0 - 1 Antoni Perelló (31')
Rubén Barquín (49') 1 - 1
Sergio Laiseca Allende (58') 2 - 1
Àlvar Carlí (89') 3 - 1
monte manda Alineación oficial del equipo 'monte manda' en el partido 3 - 1 R.Betis Balompie Alineación oficial del equipo 'R.Betis Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
monte manda Alineación oficial del equipo 'monte manda' en el partido 1 - 2 R.Betis Balompie Alineación oficial del equipo 'R.Betis Balompie' en el partido
Tiene suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 31,9 % 40,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

monte manda

Goles Goles

  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): En Fernando Urrea entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al monte, un peu providencial d'en Rubén Barquín va situar el 1-1 al panell digital.
  • 122 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Sergio Laiseca Allende de monte aconseguir un gol al minut 58 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): monte va augmentar la diferència quan Àlvar Carlí no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de monte a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Àlvar Carlí va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Fernando Urrea. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Abel Cerrón estava fent un bon partit.

R.Betis Balompie

Goles Goles

  • 170 Minuto 31 (Gol de falta): Al minut 31, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Antoni Perelló posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Balompie van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Juan Luis Crespo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 262 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 74, en un 1 contra 1 amb el porter, però Raúl Santizo va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Juan Pedro Pretel des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ahmad Guendouz va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Ahmad Guendouz quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ahmad Guendouz de Balompie es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jonathon Knight de Balompie la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Juan Luis Crespo, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.