Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

goalks (774324) - Los Perracos Riuclar (437093) » 516440886: T46/J13/X

Liga 516440886 Información oficial sobre el partido 516440886 en Hattrick

13.06.2015 14:25:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 13 / X.3504 (182071)

goalks Alineación oficial del equipo 'goalks' en el partido 3 - 2 Los Perracos Riuclar Alineación oficial del equipo 'Los Perracos Riuclar' en el partido
Eloi Ensenyat (23') 1 - 0
Emilio Galdeano (31') 2 - 0
2 - 1 David Gladiador (40')
Aarón Abenia (61') 3 - 1
3 - 2 José Rodríguez Gómez (80')
goalks Alineación oficial del equipo 'goalks' en el partido 3 - 2 Los Perracos Riuclar Alineación oficial del equipo 'Los Perracos Riuclar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
goalks Alineación oficial del equipo 'goalks' en el partido 4 - 0 Los Perracos Riuclar Alineación oficial del equipo 'Los Perracos Riuclar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

goalks

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Passats 23 minuts, Eloi Ensenyat, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. goalks es posava per davant!
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): goalks va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Emilio Galdeano va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Amb 61 minuts jugats, en Aarón Abenia va augmentar l'avantatge de goalks a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Carlos Sánchez Zarzosa, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Froilán Feixe al minut 43 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Damian Farr va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Damian Farr de goalks va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 27 (Tirita (médico)): Sergio Mont va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de goalks es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Gonzalo García de Barrosa, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 52 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Marian Giuşcă no era cap impediment.

Los Perracos Riuclar

Goles Goles

  • 151 Minuto 40 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 40, el jugador visitant David Gladiador va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Perracos eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 80, José Rodríguez Gómez va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Óscar San Miguel va entorpir al marcador d'en David Gladiador per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Marian Giuşcă no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Raúl Durán de Quiroga estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Naranjo Cortés de Perracos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Rodríguez Gómez.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Després de 30 minuts jugats, Yassine Hamidi es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir David Gladiador.
  • 090 Minuto 81 (Tirita): Al minut 81, Froilán Feixe de Perracos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.