Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

increiblementebueno (125203) - Los separanalgas (773799) » 516431777: T46/J4/X

Liga 516431777 Información oficial sobre el partido 516431777 en Hattrick

11.04.2015 14:25:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / X.3342 (181909)

increiblementebueno Alineación oficial del equipo 'increiblementebueno' en el partido 1 - 3 Los separanalgas Alineación oficial del equipo 'Los separanalgas' en el partido
0 - 1 Ignacio Embil (3')
0 - 2 Sergio Sierra Márquez (26')
0 - 3 Victoriano Navarro (47')
Joaquín Rueda Pérez (80') 1 - 3
increiblementebueno Alineación oficial del equipo 'increiblementebueno' en el partido 1 - 3 Los separanalgas Alineación oficial del equipo 'Los separanalgas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
increiblementebueno Alineación oficial del equipo 'increiblementebueno' en el partido 2 - 3 Los separanalgas Alineación oficial del equipo 'Los separanalgas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,7 % 6,0 % 73,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

increiblementebueno

Goles Goles

  • 103 Minuto 80 (Gol por la derecha): Passava el minut 80 del matx, quan l'atent Joaquín Rueda Pérez va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Los separanalgas

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Passats 3 minuts de partit, separanalgas es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ignacio Embil es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 105 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Sergio Sierra Márquez rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Miguel Raimundez, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 2 a l'estadi!
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Victoriano Navarro va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 47, i va fer pujar el 0 - 3 per a separanalgas.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Màrius Sagrera quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ezkati Ikatzatea, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Alejandro Valderrama de separanalgas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 34 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Alejandro Valderrama, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Alejandro Valderrama va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Després de 60 minuts, Màrius Sagrera va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ezkati Ikatzatea va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Alejandro Valderrama de separanalgas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.