Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arsenal Athletic (1583825) - Villa de Vallekas C.F. (1415016) » 516424641: T46/J12/X

Liga 516424641 Información oficial sobre el partido 516424641 en Hattrick

06.06.2015 14:25:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 12 / X.3214 (181781)

Arsenal Athletic Alineación oficial del equipo 'Arsenal Athletic' en el partido 1 - 1 Villa de Vallekas C.F. Alineación oficial del equipo 'Villa de Vallekas C.F.' en el partido
Eugenio Larra (30') 1 - 0
1 - 1 Enrique Arriazu (63')
Arsenal Athletic Alineación oficial del equipo 'Arsenal Athletic' en el partido 1 - 1 Villa de Vallekas C.F. Alineación oficial del equipo 'Villa de Vallekas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Arsenal Athletic Alineación oficial del equipo 'Arsenal Athletic' en el partido 2 - 0 Villa de Vallekas C.F. Alineación oficial del equipo 'Villa de Vallekas C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arsenal Athletic

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Eugenio Larra, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Anselmo Illescas va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Athletic va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Marcos Bocanegra va sortir per sobre el travesser.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Marcos Bocanegra una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 51, però una magnífica aturada de Juanjo Santalla va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El jugador local Eugenio Larra per poc que no incrementa el marcador al minut 62. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Juanjo Santalla va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcos Bocanegra.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Rodríguez Girón de Athletic es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Eugenio Larra de Athletic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 55 (Lesión leve): José Manuel Zea de Athletic va abandonar el terreny de joc després de 55 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ignacio Tello va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 3 (Evento clima: sol, OK técnico): 莫 (Mo) 安强 (Anqiang) semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Villa de Vallekas C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Enrique Arriazu de Vallekas va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Vallekas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local David Mellado va desviar el xut final de Javier Rivas Calero després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Anselmo Illescas de Vallekas, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 87, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!