Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pedro Martinez F.C (1588065) - Luis Miguel F.C. (991476) » 516423266: T46/J4/X

Liga 516423266 Información oficial sobre el partido 516423266 en Hattrick

11.04.2015 14:25:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / X.3190 (181757)

Pedro Martinez F.C Alineación oficial del equipo 'Pedro Martinez F.C' en el partido 3 - 1 Luis Miguel F.C. Alineación oficial del equipo 'Luis Miguel F.C.' en el partido
0 - 1 Simon Owen (32')
Agustí Joanals (37') 1 - 1
Manolo Castellote (51') 2 - 1
Josep Joan Coral (74') 3 - 1
Pedro Martinez F.C Alineación oficial del equipo 'Pedro Martinez F.C' en el partido 3 - 1 Luis Miguel F.C. Alineación oficial del equipo 'Luis Miguel F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
Pedro Martinez F.C Alineación oficial del equipo 'Pedro Martinez F.C' en el partido 9 - 1 Luis Miguel F.C. Alineación oficial del equipo 'Luis Miguel F.C.' en el partido
Está más tieso que su rival 9.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pedro Martinez F.C

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Després de 37 minuts de partit, Agustí Joanals igualava per Martinez en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 142 Minuto 51 (Gol de contra por la izquierda): Manolo Castellote va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 1 per a Martinez.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Josep Joan Coral es va introduir dins la defensa central al minut 74, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 26 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Gonzalo González Campillo va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gonzalo González Campillo de Martinez va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 38 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Manolo Castellote se sentia fresc com una rosa.

Luis Miguel F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Passats 32 minuts de partit, Miguel es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Simon Owen es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Miguel que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Onésimo Luque Marin, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Félix Porteiro que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, Ildefons Cols quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 219 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Pablo Velasco Mansilla va poder marcar per a Miguel en un servei de cantonada picat per en Simon Owen quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Guillermo Ordorica de Miguel va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 61 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Dennis Werribee va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.