Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lizeo (1436208) - Proletárskaya kúznitsa (118535) » 516419122: T46/J4/X

Liga 516419122 Información oficial sobre el partido 516419122 en Hattrick

11.04.2015 14:25:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / X.3116 (181683)

Lizeo Alineación oficial del equipo 'Lizeo' en el partido 1 - 0 Proletárskaya kúznitsa Alineación oficial del equipo 'Proletárskaya kúznitsa' en el partido
José María Miranda Galeano (55') 1 - 0
Lizeo Alineación oficial del equipo 'Lizeo' en el partido 1 - 0 Proletárskaya kúznitsa Alineación oficial del equipo 'Proletárskaya kúznitsa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Lizeo Alineación oficial del equipo 'Lizeo' en el partido 3 - 2 Proletárskaya kúznitsa Alineación oficial del equipo 'Proletárskaya kúznitsa' en el partido
Tiene mala suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,5 % 12,3 % 24,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lizeo

Goles Goles

  • 123 Minuto 55 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 55 gràcies a la jugada de José María Miranda Galeano, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Martin Iturriria era fer passades de llarga distància. Al minut 22 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Natanael Santamaría però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40, Natanael Santamaría arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, José Gargollo va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Danel Marikuarto del Lizeo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En José Gargollo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josep Francesc Chàfer de Lizeo es va emportar una amonestació al minut 48 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 43 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Lizeo puguin veure en Alfonso Mendia jugant de nou; ja que al minut 43 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Al Danbury el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Proletárskaya kúznitsa

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): kúznitsa van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 42, però el xut de Eduardo Ibarburu des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 263 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Eduardo Ibarburu quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Antonio Núñez no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 305 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Ajeder Ben-Amar.