Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Foquita Team (125288) - cañon sporting b (776326) » 516417800: T46/J8/X

Liga 516417800 Información oficial sobre el partido 516417800 en Hattrick

09.05.2015 14:25:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 8 / X.3092 (181659)

Foquita Team Alineación oficial del equipo 'Foquita Team' en el partido 4 - 2 cañon sporting b Alineación oficial del equipo 'cañon sporting b' en el partido
0 - 1 Felip Terricabras (3')
Elorri Tramarria (13') 1 - 1
1 - 2 David Espigolé (56')
Udalatx Lauribarrea (62') 2 - 2
Rezzo Kirchmair (84') 3 - 2
Pablo Gutiérrez (86') 4 - 2
Foquita Team Alineación oficial del equipo 'Foquita Team' en el partido 4 - 2 cañon sporting b Alineación oficial del equipo 'cañon sporting b' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Foquita Team Alineación oficial del equipo 'Foquita Team' en el partido 3 - 2 cañon sporting b Alineación oficial del equipo 'cañon sporting b' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,1 % 3,6 % 18,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Foquita Team

Goles Goles

  • 136 Minuto 13 (Gol evento especial inexperiencia rival): Albert Josep Escura va deixar patent la seva inexperiència al minut 13, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Elorri Tramarria va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 1 per a Foquita.
  • 112 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Foquita equilibrava la balança al minut 62. En Udalatx Lauribarrea, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Foquita prenia la batuta de l'encontre al minut 84, quan en Rezzo Kirchmair va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Pablo Gutiérrez de Foquita va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Foquita va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Antoni Josep Aiximeno va sortir per sobre el travesser.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17, Antoni Josep Aiximeno arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Foquita va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Miguel Illán en un 1 contra 1 amb el porter Juan Antonio Ñacle, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antoni Josep Aiximeno de Foquita va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillem Matamalas de Foquita es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 76 (Lesión): Foquita es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Elorri Tramarria no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Pablo Gutiérrez al camp.

cañon sporting b

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Felip Terricabras va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 173 Minuto 56 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 56, quan David Espigolé va posar els visitants sporting per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Jesús Malo Cantor de sporting va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 11 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del sporting que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jorge Aranzadi, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de David Espigolé va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Indalecio Fraguas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorge Aranzadi de sporting es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Gilberto Colarte després que el jugador de sporting li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge Aranzadi es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.