Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SL_EXPRESS_HWUARDS (490713) - kanouteee fueraaa (1432533) » 516416107: T46/J5/X

Liga 516416107 Información oficial sobre el partido 516416107 en Hattrick

18.04.2015 14:20:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 5 / X.3062 (171389)

SL_EXPRESS_HWUARDS Alineación oficial del equipo 'SL_EXPRESS_HWUARDS' en el partido 6 - 0 kanouteee fueraaa Alineación oficial del equipo 'kanouteee fueraaa' en el partido
Chihabeddine Zoudani (25') 1 - 0
Chihabeddine Zoudani (36') 2 - 0
Abdelazim Gerab (55') 3 - 0
Eneko Goiendi (60') 4 - 0
Heliodoro Castaño (64') 5 - 0
Gorecho Entrimo (81') 6 - 0
SL_EXPRESS_HWUARDS Alineación oficial del equipo 'SL_EXPRESS_HWUARDS' en el partido 6 - 0 kanouteee fueraaa Alineación oficial del equipo 'kanouteee fueraaa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SL_EXPRESS_HWUARDS Alineación oficial del equipo 'SL_EXPRESS_HWUARDS' en el partido 4 - 0 kanouteee fueraaa Alineación oficial del equipo 'kanouteee fueraaa' en el partido
Tiene suerte 4.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SL_EXPRESS_HWUARDS

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Chihabeddine Zoudani, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del SL_EXPRESS_HWUARDS se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 25.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, SL_EXPRESS_HWUARDS va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Chihabeddine Zoudani, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del SL_EXPRESS_HWUARDS van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Abdelazim Gerab va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Heliodoro Castaño va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de SL_EXPRESS_HWUARDS, Eneko Goiendi, que va marcar, sense saber com, el 4 - 0.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Heliodoro Castaño de SL_EXPRESS_HWUARDS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
  • 134 Minuto 81 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a SL_EXPRESS_HWUARDS i així augmentar el marcador a 6 - 0 als 81 minuts de joc. Mentre en Gorecho Entrimo el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lluís Eroles va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Carlos Chanteiro va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Chihabeddine Zoudani gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Carlos Chanteiro va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Eneko Goiendi, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 31 (Lesión): El jugador de SL_EXPRESS_HWUARDS Andoni Parrazar va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Santiago Pimentel Zúñiga va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Després de 37 minuts jugats, Javier Manuel Díaz de Garato es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Paolo Ciceri.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Petar Pushkarov ocupà el lloc d'en Fabián Dutari al 82 minuts, dos minuts després que el jugador de SL_EXPRESS_HWUARDS quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

kanouteee fueraaa

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Gonzalo Guereta haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a kanouteee al minut 42.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aleix Berengueres de kanouteee va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Pep Binimelis de kanouteee va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.