Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Goleadores galacticos (47852) - Valverde CF (1417817) » 516409593: T46/J1/X

Liga 516409593 Información oficial sobre el partido 516409593 en Hattrick

21.03.2015 14:20:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 1 / X.2946 (171273)

Goleadores galacticos Alineación oficial del equipo 'Goleadores galacticos' en el partido 4 - 0 Valverde CF Alineación oficial del equipo 'Valverde CF' en el partido
Sergio Fernández (41') 1 - 0
Esteve Montané (42') 2 - 0
Joe Rolands (60') 3 - 0
Joe Rolands (61') 4 - 0
Goleadores galacticos Alineación oficial del equipo 'Goleadores galacticos' en el partido 4 - 0 Valverde CF Alineación oficial del equipo 'Valverde CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Goleadores galacticos Alineación oficial del equipo 'Goleadores galacticos' en el partido 4 - 1 Valverde CF Alineación oficial del equipo 'Valverde CF' en el partido
Tiene un resultado normal 4.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Goleadores galacticos

Goles Goles

  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Galdor Amieva la va rematar Sergio Fernández amb una magnífica volea que va fer pujar per a Goleadores el 1 - 0.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En Esteve Montané de Goleadores va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Goleadores va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Joe Rolands va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Joe Rolands va incrementar l'avantatge de Goleadores amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Goleadores va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Joe Rolands en un 1 contra 1 amb el porter Antoni Monserrat, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Joan Antoni Giró va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Esteve Montané es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Goleadores a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Rubén Serbia va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Al minut 44 de partit, el jugador Joe Rolands de Goleadores es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 090 Minuto 51 (Tirita): Passats 51 minuts de joc, en Rubén Serbia de Goleadores va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Valverde CF

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Raúl Romero Florindo va marcar al minut 17 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Valverde, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Iván Viñambre va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Valverde van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 77, però el xut de Pablo Ignacio Rubio Gómez des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joan Antoni Giró de Valverde va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Onofre Blanch ocupà el lloc d'en 付 (Fu) 修华 (Xiuhua) al 44 minuts, dos minuts després que el jugador de Valverde quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): Onofre Blanch de Valverde va abandonar el terreny de joc després de 65 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Simeón Pérez va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Raúl Romero Florindo ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.