Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sportingvt (779729) - F.c Saratoga (772007) » 516406908: T46/J2/X

Liga 516406908 Información oficial sobre el partido 516406908 en Hattrick

28.03.2015 14:20:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 2 / X.2898 (171225)

Sportingvt Alineación oficial del equipo 'Sportingvt' en el partido 3 - 2 F.c Saratoga Alineación oficial del equipo 'F.c Saratoga' en el partido
José Manzano López (12') 1 - 0
1 - 1 Oier Donabeitia (26')
Ricardo Suárez (59') 2 - 1
Diego Ascariz (74') 3 - 1
3 - 2 Dani Aneiros (84')
Sportingvt Alineación oficial del equipo 'Sportingvt' en el partido 3 - 2 F.c Saratoga Alineación oficial del equipo 'F.c Saratoga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Sportingvt Alineación oficial del equipo 'Sportingvt' en el partido 2 - 5 F.c Saratoga Alineación oficial del equipo 'F.c Saratoga' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,6 % 0,6 % 89,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sportingvt

Goles Goles

  • 120 Minuto 12 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 12, indicava inequívocament que en José Manzano López va saber trobar la xarxa rival. Sportingvt desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Sportingvt van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ricardo Suárez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 74 minuts, el tirador de faltes del Sportingvt va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Diego Ascariz, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Passaven 82 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Salvador Mach va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ricardo Suárez de Sportingvt es va emportar una amonestació al minut 6 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Machado de Sportingvt va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ricardo Suárez va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Rodolfo López-Mingo de Sportingvt va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 18 (Lesión): El jugador de Sportingvt Jorge Serra va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Pablo Machado va entrar en el seu lloc.

F.c Saratoga

Goles Goles

  • 163 Minuto 26 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 26. L'anotador per Saratoga va ser Oier Donabeitia, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 84, el jugador visitant Dani Aneiros va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 13 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Luis Lanus García va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 16 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Durruma Zaldo va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enea Cornoldi.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 81 (Tirita (médico)): Dani Aneiros va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Ricardo Fernán Zóbel estava fent un bon partit.
  • 301 Minuto 66 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Luis Lanus García va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.