Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ies coruxo (436867) - Henry Gondorf (1461236) » 516403588: T46/J13/X

Liga 516403588 Información oficial sobre el partido 516403588 en Hattrick

13.06.2015 14:20:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 13 / X.2838 (171165)

ies coruxo Alineación oficial del equipo 'ies coruxo' en el partido 1 - 0 Henry Gondorf Alineación oficial del equipo 'Henry Gondorf' en el partido
Ramon Bartolí (32') 1 - 0
ies coruxo Alineación oficial del equipo 'ies coruxo' en el partido 1 - 0 Henry Gondorf Alineación oficial del equipo 'Henry Gondorf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ies coruxo Alineación oficial del equipo 'ies coruxo' en el partido 2 - 0 Henry Gondorf Alineación oficial del equipo 'Henry Gondorf' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ies coruxo

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Mateu Cacabelos estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ramon Bartolí va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 32.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del coruxo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mateu Cacabelos, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 21 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Adal Atlati va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pablo Espuny va estar a punt d'avançar els locals al minut 26 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Adalberto Perepérez al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Mateu Cacabelos va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alberto López Ramírez va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 85 quan Alberto López Ramírez de coruxo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): Miguel Cuaga de coruxo va abandonar el terreny de joc després de 31 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Alberto López Ramírez va entrar en el seu lloc.

Henry Gondorf

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Gondorf van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 27, però el xut de Ralph Fincke des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Després de 39 minuts jugats, Ramón Colunga es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Eduardo Arenas.
  • 092 Minuto 79 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 79 va fer que Eduardo Arenas de Gondorf hagués d'abandonar el terreny de joc. Alberto Villanova va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 25 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Eladio Sotomayor se sentia fresc com una rosa.