Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

river montpe (1601078) - Garusetes Fútbol Club (118604) » 516397166: T46/J3/X

Liga 516397166 Información oficial sobre el partido 516397166 en Hattrick

04.04.2015 14:20:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 3 / X.2724 (171051)

river montpe Alineación oficial del equipo 'river montpe' en el partido 3 - 4 Garusetes Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Garusetes Fútbol Club' en el partido
0 - 1 Jordi Filella (9')
0 - 2 Pablo Tamés (35')
0 - 3 Jordi Filella (37')
Basilio Germán (38') 1 - 3
Óscar Sacristán (68') 2 - 3
Valerià Fàbrega (81') 3 - 3
3 - 4 Jordi Filella (83')
river montpe Alineación oficial del equipo 'river montpe' en el partido 3 - 4 Garusetes Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Garusetes Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
river montpe Alineación oficial del equipo 'river montpe' en el partido 4 - 1 Garusetes Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Garusetes Fútbol Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

river montpe

Goles Goles

  • 103 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els seguidors del montpe van tornar a saltar d'alegria al minut 38. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Basilio Germán que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 3.
  • 103 Minuto 68 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Óscar Sacristán va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del GFC. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Valerià Fàbrega la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del montpe es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 3 arribava al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Pierluigi Ambus, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Ferragut de montpe es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.

Garusetes Fútbol Club

Goles Goles

  • 174 Minuto 9 (Gol de penalti): En Jordi Filella va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 9. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip GFC va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Pablo Tamés va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.
  • 184 Minuto 37 (Gol de penalti): GFC va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Jordi Filella va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 174 Minuto 83 (Gol de penalti): Al minut 83 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 3 - 4. Jordi Filella va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de GFC va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Aritz Camero, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del montpe. La jugada d'estratègia del GFC per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Sergio Guaita va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo Tamés.