Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.E Piera (795691) - LosToPillaoS F.C.Balompié (773810) » 516396108: T46/J4/X

Liga 516396108 Información oficial sobre el partido 516396108 en Hattrick

11.04.2015 14:20:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / X.2705 (171032)

A.E Piera Alineación oficial del equipo 'A.E Piera' en el partido 3 - 3 LosToPillaoS F.C.Balompié Alineación oficial del equipo 'LosToPillaoS F.C.Balompié' en el partido
0 - 1 Óscar Samaniego (6')
Manel Llusent (9') 1 - 1
1 - 2 Ramón Lizaranzu (27')
1 - 3 Ramón Lizaranzu (33')
Manel Llusent (79') 2 - 3
Julio Ruiz (85') 3 - 3
A.E Piera Alineación oficial del equipo 'A.E Piera' en el partido 3 - 3 LosToPillaoS F.C.Balompié Alineación oficial del equipo 'LosToPillaoS F.C.Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
A.E Piera Alineación oficial del equipo 'A.E Piera' en el partido 3 - 3 LosToPillaoS F.C.Balompié Alineación oficial del equipo 'LosToPillaoS F.C.Balompié' en el partido
Tiene un resultado normal 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,6 % 37,2 % 30,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.E Piera

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Piera van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Manel Llusent va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del LTP FC. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Manel Llusent la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Piera es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 3 arribava al minut 79.
  • 113 Minuto 85 (Gol por la derecha): Els jugadors del Piera amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 85, deixant Julio Ruiz en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Manel Llusent va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 201 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Aaron Marginet va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Mihai Şendrescu i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Piera, però el xut de Josu Silva Cebrián va sortir bastant desviat.
  • 213 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Unai Akorda de Piera va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 83, però no va estar gaire encertat.

LosToPillaoS F.C.Balompié

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Óscar Samaniego quedar desmarcat i marcar per a LTP FC al minut 6. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 27, el LTP FC va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ramón Lizaranzu, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, Ramón Lizaranzu va augmentar l'avantatge de LTP FC a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Ramón Lizaranzu va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): En Óscar Samaniego de LTP FC va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Vicente Pérez-Cid va prendre el seu rol al minut 75.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): LTP FC va fer una substitució al minut 82. Vicente Pérez-Cid va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Juan Borja Atanes.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Sergio Gordoncillo va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 302 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Pedro Argüeso no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.