Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aluche Metal (488449) - gpbp (438706) » 516394179: T46/J12/X

Liga 516394179 Información oficial sobre el partido 516394179 en Hattrick

06.06.2015 14:20:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 12 / X.2670 (170997)

Aluche Metal Alineación oficial del equipo 'Aluche Metal' en el partido 1 - 3 gpbp Alineación oficial del equipo 'gpbp' en el partido
0 - 1 Kike Galdós (22')
David Cotón (36') 1 - 1
1 - 2 Ernesto Urbina (69')
1 - 3 Arturo Teruel (72')
Aluche Metal Alineación oficial del equipo 'Aluche Metal' en el partido 1 - 3 gpbp Alineación oficial del equipo 'gpbp' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aluche Metal Alineación oficial del equipo 'Aluche Metal' en el partido 2 - 1 gpbp Alineación oficial del equipo 'gpbp' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,8 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aluche Metal

Goles Goles

  • 110 Minuto 36 (Gol de falta): Aluche equilibrava els comptes al minut 36 quan en David Cotón va transformar una falta en el 1 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 es va veure una gran oportunitat per a Aluche per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Brillantino Sueiras, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Aluche va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Raúl Verdejo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Cristinel Becheanu.
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Héctor Aranzáles, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Héctor Aranzáles no oblidarà el que li va passar durant el minut 89. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Verdejo de Aluche la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 41 de partit, quan un jugador de Aluche, en Huc Bonallach, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 094 Minuto 82 (Tirita (médico)): Flavio Cadavid va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Aluche es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

gpbp

Goles Goles

  • 139 Minuto 22 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Kike Galdós va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Juan Francisco Sánchez Peralta.
  • 142 Minuto 69 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 69 minuts quan Ernesto Urbina va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 2 per a gpbp.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Arturo Teruel va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alejandro Sáez no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Eduardo Velázquez estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giuseppino Magrì.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 76 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ernesto Urbina va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Adrián Ruiz Hernández.