Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salvatore's (797681) - barcelonamejor (795015) » 516388288: T46/J10/X

Liga 516388288 Información oficial sobre el partido 516388288 en Hattrick

23.05.2015 14:20:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 10 / X.2565 (170892)

Salvatore's Alineación oficial del equipo 'Salvatore's' en el partido 2 - 2 barcelonamejor Alineación oficial del equipo 'barcelonamejor' en el partido
0 - 1 Eduardo Robles (42')
0 - 2 Miguel Sirvent (43')
Jorge Hozta (44') 1 - 2
Cálico Muiño (51') 2 - 2
Salvatore's Alineación oficial del equipo 'Salvatore's' en el partido 2 - 2 barcelonamejor Alineación oficial del equipo 'barcelonamejor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Salvatore's Alineación oficial del equipo 'Salvatore's' en el partido 2 - 1 barcelonamejor Alineación oficial del equipo 'barcelonamejor' en el partido
Tiene un resultado normal 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salvatore's

Goles Goles

  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Salvatores van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jorge Hozta va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 51, el Salvatores va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Cálico Muiño, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Roger Gimeno va estar a punt d'avançar els locals al minut 52 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 85 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 85 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Javier Vicente Español va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felipe Párraga de Salvatores es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roger Gimeno de Salvatores va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): Després de 44 minuts, Salvatores va veure com el seu jugador Seguís Cárdenas havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Joan Aloy entraria per ocupar el seu lloc.

barcelonamejor

Goles Goles

  • 174 Minuto 42 (Gol de penalti): Al minut 42 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Eduardo Robles va llençar el penal ras arran de pal.
  • 116 Minuto 43 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 43 minuts quan Alejandro Rico va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Miguel Sirvent, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jorge Hozta no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alejandro Rico estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Xabier Urdazi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Abel Masgrau, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del barcelonamejor que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Adán Ferrer Mohino, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Alejandro Rico va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Es duien 84 minuts de partit jugats quan Xabier Urdazi va estar a punt de posar per davant a barcelonamejor amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Abel Masgrau va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Alaminos de barcelonamejor la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 87 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en 廖 (Liao) 存江 (Cunjiang) va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Miguel Capeche.