Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SAD.AD.GONDOLIN.MIRIAN-TEAM-JISI (1456694) - sukofc (801410) » 516383477: T46/J11/X

Liga 516383477 Información oficial sobre el partido 516383477 en Hattrick

30.05.2015 14:20:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 11 / X.2479 (170806)

SAD.AD.GONDOLIN.MIRIAN-TEAM-JISI Alineación oficial del equipo 'SAD.AD.GONDOLIN.MIRIAN-TEAM-JISI' en el partido 3 - 4 sukofc Alineación oficial del equipo 'sukofc' en el partido
0 - 1 Francisco Manuel Illarramendi (12')
Burt Stoinski (18') 1 - 1
1 - 2 Marcel Marquès (29')
Ezequiel Etulaín (37') 2 - 2
Víctor Arévalo Morales (40') 3 - 2
3 - 3 Joan Socías (54')
3 - 4 Francisco Manuel Illarramendi (78')
SAD.AD.GONDOLIN.MIRIAN-TEAM-JISI Alineación oficial del equipo 'SAD.AD.GONDOLIN.MIRIAN-TEAM-JISI' en el partido 3 - 4 sukofc Alineación oficial del equipo 'sukofc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SAD.AD.GONDOLIN.MIRIAN-TEAM-JISI Alineación oficial del equipo 'SAD.AD.GONDOLIN.MIRIAN-TEAM-JISI' en el partido 3 - 0 sukofc Alineación oficial del equipo 'sukofc' en el partido
Tiene un resultado normal 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SAD.AD.GONDOLIN.MIRIAN-TEAM-JISI

Goles Goles

  • 111 Minuto 18 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Burt Stoinski va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. SAD.AD.GONDOLIN.MIR empatava el partit, 1 a 1, al minut 18.
  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): SAD.AD.GONDOLIN.MIR equilibrava la balança al minut 37. En Ezequiel Etulaín, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Passats 40 minuts, Víctor Arévalo Morales, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. SAD.AD.GONDOLIN.MIR es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): SAD.AD.GONDOLIN.MIR va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però Rodolfo Portabales va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ramón Pardo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després de 84 minuts, Ramón Pardo va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Fedro Xuarau va estar a punt de marcar al minut 85 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Víctor Arévalo Morales de SAD.AD.GONDOLIN.MIR va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): Marco Cotelas de SAD.AD.GONDOLIN.MIR va abandonar el terreny de joc després de 16 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Vladimiro Herrerias va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Vladimiro Herrerias estava fent un bon partit.

sukofc

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Francisco Manuel Illarramendi va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 105 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Marcel Marquès rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Francisco Rodríguez Girón, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 2 a l'estadi!
  • 163 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al minut 54 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Joan Socías que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 78, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Francisco Manuel Illarramendi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Rodríguez Girón de sukofc va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 32 (Lesión grave): Després de 32 minuts, sukofc va veure com el seu jugador Veselin Kamberov havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Gonzalo Cernesio entraria per ocupar el seu lloc.
  • 092 Minuto 66 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del sukofc puguin veure en Tomeu Mas jugant de nou; ja que al minut 66 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Luis Ovando Ferrer el va substituir sense tenir temps d'escalfar.