Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pauka F.C (30875) - levanted (1430678) » 516370578: T46/J6/X

Liga 516370578 Información oficial sobre el partido 516370578 en Hattrick

25.04.2015 14:20:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 6 / X.2249 (170576)

Pauka F.C Alineación oficial del equipo 'Pauka F.C' en el partido 1 - 3 levanted Alineación oficial del equipo 'levanted' en el partido
0 - 1 Zaldubi Isturitz (36')
0 - 2 Jorge Cervera (42')
0 - 3 Ignacio Cara (60')
Tomás Marcos Gómez (66') 1 - 3
Pauka F.C Alineación oficial del equipo 'Pauka F.C' en el partido 1 - 3 levanted Alineación oficial del equipo 'levanted' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pauka F.C Alineación oficial del equipo 'Pauka F.C' en el partido 2 - 3 levanted Alineación oficial del equipo 'levanted' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,8 % 4,1 % 77,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pauka F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 66 minuts, el tirador de faltes del Pauka va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Tomás Marcos Gómez, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alfonso Cantabrana va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Jatsu Gurmendi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juan Luis Escudero va estar a punt d'avançar els locals al minut 11 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 202 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al 43, Alfonso Cantabrana hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Jatsu Gurmendi. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 218 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Igor Oruezabal va entorpir al marcador d'en Miguel Ángel Saavedra Guzmán per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Pauka va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Xabier Erratzu va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gaizka Altzaibar de Pauka va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 47 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Gaizka Altzaibar de Pauka es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 47.

levanted

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 36, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Zaldubi Isturitz es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Jorge Cervera va aprofitar un error defensiu al minut 42, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a levanted.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ignacio Cara, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 7 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de levanted van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 7 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Juan Luis Delas, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de levanted, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Enrique Fuensalida va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): levanted quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ignacio Cara va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Andrés Saiñas de levanted va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Eleuterio Ruiz de Galarreta de levanted va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Zaldubi Isturitz va prendre el seu rol al minut 33.