Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

willyhutch (312539) - sant josep oriol A (486248) » 516370245: T46/J7/X

Liga 516370245 Información oficial sobre el partido 516370245 en Hattrick

02.05.2015 14:20:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 7 / X.2243 (170570)

willyhutch Alineación oficial del equipo 'willyhutch' en el partido 2 - 0 sant josep oriol A Alineación oficial del equipo 'sant josep oriol A' en el partido
Francisco Romero Urzáiz (17') 1 - 0
Leonides Sanmartín (33') 2 - 0
willyhutch Alineación oficial del equipo 'willyhutch' en el partido 2 - 0 sant josep oriol A Alineación oficial del equipo 'sant josep oriol A' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
willyhutch Alineación oficial del equipo 'willyhutch' en el partido 3 - 0 sant josep oriol A Alineación oficial del equipo 'sant josep oriol A' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

willyhutch

Goles Goles

  • 124 Minuto 17 (Gol de penalti): Corria el minut 17, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. willyhutch s'avançava en el marcador després que en Francisco Romero Urzáiz xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 33, Ernesto Mayordomo va pentinar un córner cap al segon pal que Leonides Sanmartín va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En José Caritat del willyhutch ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local José Caritat va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El jugador local José Caritat per poc que no incrementa el marcador al minut 71. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Valentin Stanoev va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Valentin Stanoev al minut 76 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ernesto Mayordomo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Achraf Idhmad va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Mateo Ribeiro Pidal.

sant josep oriol A

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 15 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Marc Pocurull va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 15, i va passar la pilota a Miguel Rendueles, però aquest no va encertar a marcar.
  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Miguel Rendueles quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marc Pocurull.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 67 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 67 de partit, quan un jugador de josep, en Òscar Aguilà, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.