Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Els Voltors de Pedralbes (1365177) - Cordosiesos (1371559) » 516368469: T46/J11/X

Liga 516368469 Información oficial sobre el partido 516368469 en Hattrick

30.05.2015 14:20:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 11 / X.2211 (170538)

Els Voltors de Pedralbes Alineación oficial del equipo 'Els Voltors de Pedralbes' en el partido 2 - 0 Cordosiesos Alineación oficial del equipo 'Cordosiesos' en el partido
Pablo Matute Robres (26') 1 - 0
Pablo Matute Robres (87') 2 - 0
Els Voltors de Pedralbes Alineación oficial del equipo 'Els Voltors de Pedralbes' en el partido 2 - 0 Cordosiesos Alineación oficial del equipo 'Cordosiesos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Els Voltors de Pedralbes Alineación oficial del equipo 'Els Voltors de Pedralbes' en el partido 4 - 1 Cordosiesos Alineación oficial del equipo 'Cordosiesos' en el partido
Tiene mala suerte 4.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Els Voltors de Pedralbes

Goles Goles

  • 120 Minuto 26 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Pablo Matute Robres al minut 26, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Pedralbes i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 134 Minuto 87 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Pedralbes i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 87 minuts de joc. Mentre en Pablo Matute Robres el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Pedralbes la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Chamseddine Moiaëziz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 206 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible José Luis Uceda va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Raúl Gorcoa gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pedro Chaca va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): El jugador de Pedralbes Roberto Maestre Vargas va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ladislao Abreu va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 69 (Lesión): Román Villela no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Fernando Pablos.

Cordosiesos

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cordosiesos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a William Cevallos, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 17 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Juan Desguarets va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 17 de joc.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Cordosiesos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Joan Ferràs va desviar el xut final de Néstor Picaso després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Antonio César Robles al minut 29 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio César Robles.
  • 514 Minuto 68 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Ángel Miguel Peces, el jugador de Cordosiesos va ser expulsat al minut 68.