Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C dennis (1458363) - the rabits (1414989) » 516365706: T46/J4/X

Liga 516365706 Información oficial sobre el partido 516365706 en Hattrick

11.04.2015 14:20:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / X.2162 (170489)

F.C dennis Alineación oficial del equipo 'F.C dennis' en el partido 1 - 2 the rabits Alineación oficial del equipo 'the rabits' en el partido
Silvino Siller (37') 1 - 0
1 - 1 Marcos Payá (50')
1 - 2 Roberto Porcel (74')
F.C dennis Alineación oficial del equipo 'F.C dennis' en el partido 1 - 2 the rabits Alineación oficial del equipo 'the rabits' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C dennis Alineación oficial del equipo 'F.C dennis' en el partido 1 - 4 the rabits Alineación oficial del equipo 'the rabits' en el partido
Tiene un resultado normal 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C dennis

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Passats 37 minuts, Silvino Siller, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. dennis es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Laurín Yugueros no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Àlex Sempere estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Bogdan Ştefan una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 42, però una magnífica aturada de Franco Biorcio va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 67 per blocar una centrada d'en Jofre García de Luján va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de dennis.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de dennis va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Àlex Sempere, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Àlex Sempere de dennis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Silvino Siller de dennis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luis Cárdenas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Silvino Siller de dennis va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Luis Cárdenas va prendre el seu rol al minut 82.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Guillermo Barros Aguado no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

the rabits

Goles Goles

  • 164 Minuto 50 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Marcos Payá marqués l'empat. Al minut 50 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 172 Minuto 74 (Gol por la izquierda): rabits va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 74. Roberto Porcel va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): rabits va estar a punt d'empatar al 40 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Ginés Lombera que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ermengol Muxí es va quedar sol davant del porter, al minut 86. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Al minut 43, José Sarmiento de rabits es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Semblava que Roberto Porcel s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.