Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

hala madri!! (486296) - Santa Lucia Team (485456) » 516363322: T46/J12/X

Liga 516363322 Información oficial sobre el partido 516363322 en Hattrick

06.06.2015 14:20:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 12 / X.2119 (170446)

hala madri!! Alineación oficial del equipo 'hala madri!!' en el partido 1 - 1 Santa Lucia Team Alineación oficial del equipo 'Santa Lucia Team' en el partido
Óscar Moro (5') 1 - 0
1 - 1 Saúl Muíños (36')
hala madri!! Alineación oficial del equipo 'hala madri!!' en el partido 1 - 1 Santa Lucia Team Alineación oficial del equipo 'Santa Lucia Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
hala madri!! Alineación oficial del equipo 'hala madri!!' en el partido 1 - 2 Santa Lucia Team Alineación oficial del equipo 'Santa Lucia Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,4 % 10,4 % 66,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hala madri!!

Goles Goles

  • 119 Minuto 5 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip madri!! va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Óscar Moro va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): El jugador local Francisco Alemán per poc que no incrementa el marcador al minut 17. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però José Ángel Villanova va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Ignacio Viurra va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): Després de 85 minuts, madri!! va veure com el seu jugador Henoc Albalat havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Manuel Barrat Esteve entraria per ocupar el seu lloc.

Santa Lucia Team

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 en Saúl Muíños va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Aimar Kaperotxipi va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 51, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Crispin Bright-Thomas va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Santa va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Crispin Bright-Thomas va desviar el xut final de Diego Rubio Escudero després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Baltasar Puente no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Adán Mires estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, David Arjona de Santa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.