Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los birrachos (1419308) - Sacro Imperio Ilicitano (1455139) » 516359177: T46/J12/X

Liga 516359177 Información oficial sobre el partido 516359177 en Hattrick

06.06.2015 14:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 12 / X.2045 (167300)

Los birrachos Alineación oficial del equipo 'Los birrachos' en el partido 3 - 4 Sacro Imperio Ilicitano Alineación oficial del equipo 'Sacro Imperio Ilicitano' en el partido
Miguel Moreno Cervera (2') 1 - 0
Alfonso España (9') 2 - 0
Juan Carlos Quevedo Solís (14') 3 - 0
3 - 1 Carles Jornet (25')
3 - 2 Óscar Errazu (60')
3 - 3 Ramón Serrano (61')
3 - 4 Ilar Sagarna (63')
Los birrachos Alineación oficial del equipo 'Los birrachos' en el partido 3 - 4 Sacro Imperio Ilicitano Alineación oficial del equipo 'Sacro Imperio Ilicitano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los birrachos Alineación oficial del equipo 'Los birrachos' en el partido 3 - 1 Sacro Imperio Ilicitano Alineación oficial del equipo 'Sacro Imperio Ilicitano' en el partido
Tiene un resultado normal 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,5 % 2,0 % 15,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los birrachos

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): birrachos, atacant per l'esquerra al minut 2, va aprofitar el magnífic llançament de Miguel Moreno Cervera per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 9 (Gol por la izquierda): En Alfonso España va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 136 Minuto 14 (Gol evento especial inexperiencia rival): Kiril Nachev va deixar patent la seva inexperiència al minut 14, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Juan Carlos Quevedo Solís va marcar sense oposició, posant el marcador a 3 - 0 per a birrachos.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Francisco de Asís Villa Fernández gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Miguel Babiano va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Alfonso España una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Miguel Babiano va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Francisco Navasques va estar a punt de sentenciar el partit al minut 53, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Sacro Imperio Ilicitano

Goles Goles

  • 108 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible (general)): Mihai Nandra de Ilicitano va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Carles Jornet que va completar la jugada que feia pujar el 3 - 1 al marcador.
  • 152 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Ilicitano va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Óscar Errazu va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 162 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Ramón Serrano per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.
  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): En Ilar Sagarna va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Ilicitano va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 16, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Laurentzi Aintzoa.
  • 252 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Zakariya Zahid la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Ilicitano havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carles Jornet de Ilicitano va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.