Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GETAFESUR (1332270) - riera's futbol club (1434411) » 516358517: T46/J1/X

Liga 516358517 Información oficial sobre el partido 516358517 en Hattrick

21.03.2015 14:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 1 / X.2034 (167289)

GETAFESUR Alineación oficial del equipo 'GETAFESUR' en el partido 1 - 1 riera's futbol club Alineación oficial del equipo 'riera's futbol club' en el partido
0 - 1 Gonzalo Vasconcelos (63')
Nevardo Lombana (67') 1 - 1
GETAFESUR Alineación oficial del equipo 'GETAFESUR' en el partido 1 - 1 riera's futbol club Alineación oficial del equipo 'riera's futbol club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
GETAFESUR Alineación oficial del equipo 'GETAFESUR' en el partido 4 - 1 riera's futbol club Alineación oficial del equipo 'riera's futbol club' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GETAFESUR

Goles Goles

  • 114 Minuto 67 (Gol de penalti): Després de 67 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al GETAFESUR, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Nevardo Lombana de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 es va veure una gran oportunitat per a GETAFESUR per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Carlos Barroso, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Ricardo Muñoz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Batxi Hegiphal va estar a punt d'avançar els locals al minut 43 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Passats 42 minuts de joc, en Jorge Comalada de GETAFESUR va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

riera's futbol club

Goles Goles

  • 173 Minuto 63 (Gol por la derecha): Al minut 63 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Gonzalo Vasconcelos que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Salvador Llorente va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jacob Lleida, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 49, quan en Enrique Pardo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del rieras van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mario Manca, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alfonso Maestre Dávila de rieras es va guanyar la targeta groga merescudament.