Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Trapagaran (1435685) - Raluuy (439151) » 516357075: T46/J4/X

Liga 516357075 Información oficial sobre el partido 516357075 en Hattrick

11.04.2015 14:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 4 / X.2008 (167263)

Trapagaran Alineación oficial del equipo 'Trapagaran' en el partido 0 - 3 Raluuy Alineación oficial del equipo 'Raluuy' en el partido
0 - 1 Nacho Sáenz (28')
0 - 2 Iván Lacalle Villalón (42')
0 - 3 Enrique Criades (43')
Trapagaran Alineación oficial del equipo 'Trapagaran' en el partido 0 - 3 Raluuy Alineación oficial del equipo 'Raluuy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Trapagaran Alineación oficial del equipo 'Trapagaran' en el partido 4 - 0 Raluuy Alineación oficial del equipo 'Raluuy' en el partido
Es un cenizo 3.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trapagaran

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En José Atienza va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Albert Peirot hauria d'haver estat gol al minut 40 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Trapagaran va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Jesús Vaquerizo va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Marcos Casanova va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Passaven 71 minuts quan José Atienza des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Albert Peirot de Trapagaran va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Al minut 79 de partit, el jugador David Ucedo de Trapagaran es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Raluuy

Goles Goles

  • 140 Minuto 28 (Gol de contra de falta): El porter de Raluuy va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Nacho Sáenz va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 136 Minuto 42 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Juan Carlos Puig Leal es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Iván Lacalle Villalón per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 42 passava a ser 0 - 2.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43, un xut de Enrique Criades des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 39 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En José Atienza, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Trapagaran, però Juan Antonio Grustán no va poder encertar el xut.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Enrique Belda, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 80 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Raluuy va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Al minut 31 en Pep Elies va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Rocasolano de Raluuy es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, OK potente): Enrique Criades no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 305 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Nacho Sáenz.