Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CASCO VIEJO (1433106) - Los arosificadores (120513) » 516353207: T46/J3/X

Liga 516353207 Información oficial sobre el partido 516353207 en Hattrick

04.04.2015 14:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 3 / X.1939 (167194)

CASCO VIEJO Alineación oficial del equipo 'CASCO VIEJO' en el partido 1 - 1 Los arosificadores Alineación oficial del equipo 'Los arosificadores' en el partido
0 - 1 Carlos Eduardo Alviar (78')
Casimir Badia (81') 1 - 1
CASCO VIEJO Alineación oficial del equipo 'CASCO VIEJO' en el partido 1 - 1 Los arosificadores Alineación oficial del equipo 'Los arosificadores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
CASCO VIEJO Alineación oficial del equipo 'CASCO VIEJO' en el partido 3 - 3 Los arosificadores Alineación oficial del equipo 'Los arosificadores' en el partido
Tiene mala suerte 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,1 % 40,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CASCO VIEJO

Goles Goles

  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del CASCO s'esgargamellaven dempeus per esperonar Casimir Badia que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 81 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del arosificadores. La jugada d'estratègia del CASCO per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Casimir Badia va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48 es va veure una gran oportunitat per a CASCO per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Guillermo Martell, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): CASCO va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Zósimo Rueda Vicioso en un 1 contra 1 amb el porter José Luis Borruey, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Zósimo Rueda Vicioso de CASCO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En José Luis Viejo de CASCO va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Gonzalo Gaona va prendre el seu rol al minut 32.

Los arosificadores

Goles Goles

  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Carlos Eduardo Alviar que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a arosificadores.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): arosificadores va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 29, quan Francisco Quintans va quedar-se sol davant el porter Juan Ricardo Ajenjo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Miliano Gamón de arosificadores, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 35, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Marcos Hess Araya va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.