Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los resulones (121544) - los del kampiko (995705) » 516351826: T46/J7/X

Liga 516351826 Información oficial sobre el partido 516351826 en Hattrick

02.05.2015 14:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 7 / X.1914 (167169)

los resulones Alineación oficial del equipo 'los resulones' en el partido 2 - 2 los del kampiko Alineación oficial del equipo 'los del kampiko' en el partido
0 - 1 Aníbal Chicharro (50')
0 - 2 Ignacio Escobar (56')
Ovidiu Dimitriu (80') 1 - 2
Marcos Valladolid (84') 2 - 2
los resulones Alineación oficial del equipo 'los resulones' en el partido 2 - 2 los del kampiko Alineación oficial del equipo 'los del kampiko' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
los resulones Alineación oficial del equipo 'los resulones' en el partido 5 - 0 los del kampiko Alineación oficial del equipo 'los del kampiko' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los resulones

Goles Goles

  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del kampiko. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ovidiu Dimitriu la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del resulones es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 80.
  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 del partit, el jugador Marcos Valladolid de resulones va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del resulones sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ovidiu Dimitriu, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 49 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Raúl Ballano no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Raúl Ballano no oblidarà el que li va passar durant el minut 79. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Edu Chiripa de resulones amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Nuño Muro de resulones va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): resulones va fer una substitució al minut 28. César García Talavera va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Raúl Ballano.

los del kampiko

Goles Goles

  • 118 Minuto 50 (Gol evento especial córner peinado): En José Luis Nava entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al kampiko, un peu providencial d'en Aníbal Chicharro va situar el 0-1 al panell digital.
  • 184 Minuto 56 (Gol de penalti): Passaven 56 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Ignacio Escobar va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 13 (Ocasión de falta): En Ignacio Escobar va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 13. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ovidiu Dimitriu es va comportar com un juvenil al minut 29 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 48, quan en José María Fidalgo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.