Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Picateclas (488743) - Moronismo (1369255) » 516343227: T46/J14/X

Liga 516343227 Información oficial sobre el partido 516343227 en Hattrick

20.06.2015 14:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 14 / X.1760 (167015)

Picateclas Alineación oficial del equipo 'Picateclas' en el partido 6 - 2 Moronismo Alineación oficial del equipo 'Moronismo' en el partido
0 - 1 Alfredo Mesa Tovar (15')
Beñat Zumarripa (21') 1 - 1
Nereo Helausa (36') 2 - 1
Abdelwarith Zerhouni (38') 3 - 1
Javier Sarmiento (39') 4 - 1
Sergio Igueríbar (57') 5 - 1
Máximo Curucheta (67') 6 - 1
6 - 2 Rodolfo Baraja (72')
Picateclas Alineación oficial del equipo 'Picateclas' en el partido 6 - 2 Moronismo Alineación oficial del equipo 'Moronismo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Picateclas Alineación oficial del equipo 'Picateclas' en el partido 5 - 3 Moronismo Alineación oficial del equipo 'Moronismo' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,2 % 8,4 % 22,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Picateclas

Goles Goles

  • 113 Minuto 21 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Picateclas una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Beñat Zumarripa, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 21.
  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Picateclas prenia la batuta de l'encontre al minut 36, quan en Nereo Helausa va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Abdelwarith Zerhouni de Picateclas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Javier Sarmiento va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Amb 57 minuts jugats, en Sergio Igueríbar va augmentar l'avantatge de Picateclas a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 119 Minuto 67 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Picateclas va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Máximo Curucheta va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Picateclas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sergio Igueríbar va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Francisco Martín Coloma.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Beñat Zumarripa va estar a punt de sentenciar el partit al minut 69, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Sergio Cacique gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Francisco Martín Coloma va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 6 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Beñat Zumarripa no li va importar gens ni mica.

Moronismo

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Alfredo Mesa Tovar que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Moronismo.
  • 154 Minuto 72 (Gol de penalti): Al minut 72 els visitants van aconseguir el 6 - 2 quan Rodolfo Baraja va afusellar el porter des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Agustín Tomás Bayón Mohino va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 253 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 66 en Agapito Baquero va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Xan Río va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jofre Cocón va fer una magnífica centrada, però la rematada de Agapito Baquero va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo Mesa Tovar de Moronismo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.