Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

peña juanilo (1581721) - o pekado (30527) » 516339256: T46/J2/X

Liga 516339256 Información oficial sobre el partido 516339256 en Hattrick

28.03.2015 14:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 2 / X.1690 (166945)

peña juanilo Alineación oficial del equipo 'peña juanilo' en el partido 1 - 4 o pekado Alineación oficial del equipo 'o pekado' en el partido
0 - 1 Francisco Nevers (13')
Manuel Viscasillas (17') 1 - 1
1 - 2 Jesús Lacarra (31')
1 - 3 Jesús Lacarra (49')
1 - 4 Antonio Parra (63')
peña juanilo Alineación oficial del equipo 'peña juanilo' en el partido 1 - 4 o pekado Alineación oficial del equipo 'o pekado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
peña juanilo Alineación oficial del equipo 'peña juanilo' en el partido 1 - 6 o pekado Alineación oficial del equipo 'o pekado' en el partido
Tiene un resultado normal 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,0 % 0,1 % 95,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

peña juanilo

Goles Goles

  • 113 Minuto 17 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Manuel Viscasillas de juanilo va aconseguir igualar el partit al minut 17, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de juanilo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ramiro Des, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan Onésimo Taboas des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eduardo Obregón de juanilo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Viscasillas de juanilo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Passats 81 minuts de joc, en Eduardo Obregón de juanilo va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

o pekado

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): pekado agafava avantatge al minut 13 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Francisco Nevers amb mestria.
  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Pedro Yebra la va rematar Jesús Lacarra amb una magnífica volea que va fer pujar per a pekado el 1 - 2.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Jesús Lacarra de pekado va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 49. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del pekado van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Antonio Parra va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Emanuel Villaraud ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Pedro Yebra al minut 32, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Antonio Parra va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): pekado quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Javier Miguel Orellana Toro va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Miguel Orellana Toro de pekado va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 34 de partit, quan un jugador de pekado, en 施 (Shi) 鼎豪 (Dinghao), va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.