Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

disjanc (486046) - Inibet Fc (438516) » 516319740: T46/J8/X

Liga 516319740 Información oficial sobre el partido 516319740 en Hattrick

09.05.2015 14:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 8 / X.1341 (166596)

disjanc Alineación oficial del equipo 'disjanc' en el partido 1 - 3 Inibet Fc Alineación oficial del equipo 'Inibet Fc' en el partido
Pablo Miguel Conde (31') 1 - 0
1 - 1 Tomàs Despujol (37')
1 - 2 Anacleto Giráldez (63')
1 - 3 Ignacio Calzador (69')
disjanc Alineación oficial del equipo 'disjanc' en el partido 1 - 3 Inibet Fc Alineación oficial del equipo 'Inibet Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
disjanc Alineación oficial del equipo 'disjanc' en el partido 2 - 2 Inibet Fc Alineación oficial del equipo 'Inibet Fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,9 % 35,8 % 35,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

disjanc

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Pablo Miguel Conde de disjanc aconseguir un gol al minut 31 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Raúl Barrat Esteve va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de disjanc se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Joan Mitjans va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 289 Minuto 64 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Raúl Barrat Esteve va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Jordi Manel Vilanó el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 60 (Tarjeta roja directa): Al minut 60 en Pablo Miguel Conde va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alberto Regidor de disjanc es va guanyar la targeta groga merescudament.

Inibet Fc

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Inibet van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Tomàs Despujol.
  • 171 Minuto 63 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 63, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Anacleto Giráldez es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69, Inibet va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ignacio Calzador, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Calzador per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 33, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 61 (Lesión): Inibet es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Borja Garcés no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Mario Pinos al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Geroni Blancafort no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.