Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gresande (487222) - Terrablanca Team (1601410) » 516319211: T46/J2/X

Liga 516319211 Información oficial sobre el partido 516319211 en Hattrick

28.03.2015 14:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 2 / X.1332 (166587)

gresande Alineación oficial del equipo 'gresande' en el partido 2 - 2 Terrablanca Team Alineación oficial del equipo 'Terrablanca Team' en el partido
0 - 1 Óscar Cíes (29')
Manuel de Alarcón (43') 1 - 1
1 - 2 Pol Salaet (80')
Manuel de Alarcón (83') 2 - 2
gresande Alineación oficial del equipo 'gresande' en el partido 2 - 2 Terrablanca Team Alineación oficial del equipo 'Terrablanca Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
gresande Alineación oficial del equipo 'gresande' en el partido 1 - 1 Terrablanca Team Alineación oficial del equipo 'Terrablanca Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,2 % 12,6 % 63,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gresande

Goles Goles

  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Manuel de Alarcón va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. gresande empatava el partit, 1 a 1, al minut 43.
  • 136 Minuto 83 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Eduardo Figueira es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Manuel de Alarcón per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 83 passava a ser 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 6 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Javier De Herrera, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Liborio Congil de gresande va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 76 (Lesión): gresande es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ernesto Hontana no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava José María Urbina Melgarejo al camp.

Terrablanca Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Óscar Cíes que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 137 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Óscar Rojas la va convertir en gol amb un remat de cap en Pol Salaet tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 80 el marcador es va actualitzar: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Pere Lluís Vilanova va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Terrablanca van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Neco Echeberz, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, un refús desafortunat de Cristi Pâncotan, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pere Lluís Vilanova no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Óscar Cíes de Terrablanca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): Després de 35 minuts, Terrablanca va veure com el seu jugador David Semprún Pombo havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Ernesto Bascuñana entraria per ocupar el seu lloc.