Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lame Culos (314784) - Alcala Promesas (1417429) » 516312896: T46/J5/X

Liga 516312896 Información oficial sobre el partido 516312896 en Hattrick

18.04.2015 14:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 5 / X.1219 (166474)

Lame Culos Alineación oficial del equipo 'Lame Culos' en el partido 0 - 1 Alcala Promesas Alineación oficial del equipo 'Alcala Promesas' en el partido
0 - 1 Ignacio Valdés (39')
Lame Culos Alineación oficial del equipo 'Lame Culos' en el partido 0 - 1 Alcala Promesas Alineación oficial del equipo 'Alcala Promesas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lame Culos Alineación oficial del equipo 'Lame Culos' en el partido 2 - 0 Alcala Promesas Alineación oficial del equipo 'Alcala Promesas' en el partido
Tiene mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lame Culos

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Culos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Timoteu Moyà va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Andeka Karrikiriborda.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Emilio Suñer no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en César García de Carranque estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El Culos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Raül Cussó la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Cenamor de Culos es va emportar una amonestació al minut 6 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 23 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Marc Ferrermoner va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Mundial Barrutieta.
  • 090 Minuto 61 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 61 de partit, quan un jugador de Culos, en César García de Carranque, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Alcala Promesas

Goles Goles

  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Promesas va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 39. Ignacio Valdés va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Promesas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Edmundo Spínola, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Víctor Domezain va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Promesas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rui de Arnoia de Promesas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.