Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lulas (47529) - Rayo Calzada de Asturias F.C. (492831) » 516307333: T46/J1/X

Liga 516307333 Información oficial sobre el partido 516307333 en Hattrick

21.03.2015 14:15:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 1 / X.1120 (166375)

Lulas Alineación oficial del equipo 'Lulas' en el partido 3 - 1 Rayo Calzada de Asturias F.C. Alineación oficial del equipo 'Rayo Calzada de Asturias F.C.' en el partido
Argider Villalba (21') 1 - 0
Zaqueo Miñóns (27') 2 - 0
César Esquivias (38') 3 - 0
3 - 1 Diego Tutau (77')
Lulas Alineación oficial del equipo 'Lulas' en el partido 3 - 1 Rayo Calzada de Asturias F.C. Alineación oficial del equipo 'Rayo Calzada de Asturias F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lulas Alineación oficial del equipo 'Lulas' en el partido 1 - 1 Rayo Calzada de Asturias F.C. Alineación oficial del equipo 'Rayo Calzada de Asturias F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,2 % 12,6 % 24,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lulas

Goles Goles

  • 143 Minuto 21 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Lulas va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Argider Villalba, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 139 Minuto 27 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Zaqueo Miñóns van servir per superar a l'últim defensor, en Antonio Churruchano. Tot va acabar amb el 2 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Lulas cantant "Zaqueo Miñóns selecció!"
  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Lulas van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 0 mitjançant en César Esquivias.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Lulas, l'equip va recuperar la pilota al minut 54 i va contraatacar. En Calvino Esquiel va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 230 Minuto 70 (Ocasión de falta): En Pablo Pérez de Ayala es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Era el minut 32 quan després d'una dura entrada, el jugador Calvino Esquiel de Lulas s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Rayo Calzada de Asturias F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Àlex Estrampes va anar directament als peus de Diego Tutau que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Gustavo Quintiá ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Asturias van seguir progressant per la banda dreta. Gustavo Quintiá va tenir la seva oportunitat al minut 65, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Asturias a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Roc Quadrada va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 31 (Evento clima: sol, OK técnico): Gustavo Quintiá semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.