Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Cebollinos (799649) - los marikitas (118157) » 516301609: T46/J12/X

Liga 516301609 Información oficial sobre el partido 516301609 en Hattrick

06.06.2015 14:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 12 / X.1017 (97100)

Real Cebollinos Alineación oficial del equipo 'Real Cebollinos' en el partido 2 - 2 los marikitas Alineación oficial del equipo 'los marikitas' en el partido
0 - 1 Alejandro Ruiz de Galarreta (18')
0 - 2 Alejandro Ruiz de Galarreta (60')
José Rivas Calero (70') 1 - 2
Raúl Rivarola (72') 2 - 2
Real Cebollinos Alineación oficial del equipo 'Real Cebollinos' en el partido 2 - 2 los marikitas Alineación oficial del equipo 'los marikitas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Cebollinos Alineación oficial del equipo 'Real Cebollinos' en el partido 2 - 1 los marikitas Alineación oficial del equipo 'los marikitas' en el partido
Tiene un resultado normal 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,8 % 10,7 % 23,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Cebollinos

Goles Goles

  • 103 Minuto 70 (Gol por la derecha): Passava el minut 70 del matx, quan l'atent José Rivas Calero va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 110 Minuto 72 (Gol de falta): Raúl Rivarola va aconseguir l'empat per a Cebollinos mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Andrei Olariu va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Alejo Robledillo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Cebollinos enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En José Rivas Calero va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Paz Jimenez de Cebollinos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

los marikitas

Goles Goles

  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Josep Pratginestós va anar directament als peus de Alejandro Ruiz de Galarreta que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 60, marikitas va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Alejandro Ruiz de Galarreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): marikitas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sabino Sorozar va desviar el xut final de Alberto Canellas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Faycán Ibarra va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcos Vasconcellos de marikitas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 33 (Evento clima: sol, OK técnico): Alejandro Ruiz de Galarreta semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.