Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Lepe (777741) - pep mourinho (1418699) » 516288485: T46/J7/X

Liga 516288485 Información oficial sobre el partido 516288485 en Hattrick

02.05.2015 14:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 7 / X.783 (96866)

Real Lepe Alineación oficial del equipo 'Real Lepe' en el partido 2 - 2 pep mourinho Alineación oficial del equipo 'pep mourinho' en el partido
0 - 1 Dragoş Ticşă (16')
Antonio Céspedes (39') 1 - 1
1 - 2 Oriol Torres Barona (47')
Enrique Rioja (51') 2 - 2
Real Lepe Alineación oficial del equipo 'Real Lepe' en el partido 2 - 2 pep mourinho Alineación oficial del equipo 'pep mourinho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Lepe Alineación oficial del equipo 'Real Lepe' en el partido 4 - 1 pep mourinho Alineación oficial del equipo 'pep mourinho' en el partido
Tiene mala suerte 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Lepe

Goles Goles

  • 110 Minuto 39 (Gol de falta): Una falta al minut 39 va proporcionar un lliure directe al Real. Antonio Céspedes va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 111 Minuto 51 (Gol por el centro): Enrique Rioja s'emportà una gran ovació del públic local al minut 51, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Hodei Dorretxipia va estar a punt d'empatar per a Real quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Màxim Porcell va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jaime Quiñones va estar a punt d'acabar en gol al minut 62, però el porter visitant Màxim Porcell va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Gabriel Xiqués del Real ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eugenio Manrique de Real es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Ariotz Artazu de Real va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 79 de partit, quan un jugador de Real, en Hodei Dorretxipia, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

pep mourinho

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): Amb 16 minuts jugats, Dragoş Ticşă de mourinho va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Oriol Torres Barona va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de mourinho va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ignacio Tudo va sortir per sobre el travesser.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, un refús desafortunat de Genís Jordana, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Miquel Tarragona no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oriol Torres Barona es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oriol Torres Barona va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que mourinho va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.