Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Franciscox CF (438571) - Bandiate F.C. (1430459) » 516283796: T46/J11/X

Liga 516283796 Información oficial sobre el partido 516283796 en Hattrick

30.05.2015 14:10:00
Liga: Temporada 46 / Jornada 11 / X.699 (96782)

Franciscox CF Alineación oficial del equipo 'Franciscox CF' en el partido 3 - 1 Bandiate F.C. Alineación oficial del equipo 'Bandiate F.C.' en el partido
Ramón María Cerda (18') 1 - 0
1 - 1 Víctor Piñar (28')
Horacio Díaz de Reguero (32') 2 - 1
Félix Rueda (49') 3 - 1
Franciscox CF Alineación oficial del equipo 'Franciscox CF' en el partido 3 - 1 Bandiate F.C. Alineación oficial del equipo 'Bandiate F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Franciscox CF Alineación oficial del equipo 'Franciscox CF' en el partido 2 - 2 Bandiate F.C. Alineación oficial del equipo 'Bandiate F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,3 % 37,2 % 32,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Franciscox CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ramón María Cerda ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Franciscox es posava per davant 1 a 0.
  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Franciscox va ser Horacio Díaz de Reguero.
  • 130 Minuto 49 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Félix Rueda va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 49 el resultat passava a ser de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Manuel Ruiz haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Franciscox al minut 73.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Rafael Galán gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Tedo Comenge va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 207 Minuto 76 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Ramón María Cerda de Franciscox no va ser gol per ben poc.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Juan Alfonso Virués va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Horacio Díaz de Reguero de Franciscox va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Faïz Dahbi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ramón María Cerda de Franciscox va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Franciscox es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Xurxo Hizurun no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Pello Lizarreta al camp.

Bandiate F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Marcel Vallès va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Bandiate, Víctor Piñar, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Limay González Zorrilla va fer una jugada per la banda esquerra, però Izkar Artzellus va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Brian Ingram.
  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Al minut 35, Anselmo Pérez de Bandiate va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcel Vallès de Bandiate la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 72 (Tirita (médico)): Limay González Zorrilla va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Bandiate es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.